Ny lya – ny inredning

Att flytta till ett nytt boende kan vara väldigt spännande och i samband med en flytt ger det ett perfekt tillfälle att renovera och inreda den nya bostaden. Det blir något nytt och fräscht, och ett ställe där du kommer att trivas bra under en lång tid. Det allra roligaste är ju faktiskt att inreda och fixa med ett helt nytt ställe, att få sätta sin egen prägel direkt.

Om du letar bostad eller har funderingar på att flytta så är det bra att titta på nätet efter tillgängliga objekt. När det gäller att hitta bostad till salu i Sverige är det väldigt överskådligt att använda internet och du kan i lugn och ro göra ett första urval av vad som intresserar dig. Du kan söka på regioner, städer och även storlek och prisklass.

Ny bostad kan behöva renoveras

Har du köpt ett nytt hus? Spännande! Är det så att vissa saker behöver fixas innan du flyttar in är det bra att ha det gjort innan alla flyttkartonger är på plats. Det kan vara dyrt att göra om hemma så det är bra att fundera på om du ska anlita eller renovera själv. Ska du göra om köket så passa på innan du flyttar in, och när det är renoverat är det bara att inreda. Se upp för inredningsmissarna som är lätta att göra.

Hur ska man inreda?

Det som gäller för trenderna 2021 är hållbarhet, minimalistisk stil med få prylar, mjuka pasteller och något enstaka som sticker ut och sätter färg på tillvaron. Miljötänk och naturlighet är också ledord.

Oavsett vilken stil eller vilka stilar du väljer att använda och inspireras av så är krukväxter, blommor och stora gröna växter aldrig ute. För att ha den naturliga och fräscha looken är växter ett måste. Det finns växter som är bättre och sämre att ha inomhus. En del kan ge allergier, vara giftiga för husdjuren eller vara väldigt svåra att sköta om medan andra är bra för luften och lättskötta. Växter får oss att må bra, så se till att alltid ha med någon växt som inredningsdetalj. Även en liten växt gör stor skillnad.

Lycka till med inredandet, och tänk på att planera och skissa lite innan du river loss i handeln.